Wie is cmns.nl?

Cmns.nl is een initiatief van fotograaf Arne Coomans. Als fotograaf is hij veel aanwezig op feesten & concerten, zowel in de zaal als achter het podium. De foto's werden tentoongesteld op zijn eigen website maar na verloop van tijd groeide de drang naar een nieuw en vooral moderner platform om de foto's te kunnen vertonen. Vanuit deze drang is cmns.nl ontstaan.

Cmns.nl is hiermee het nieuwe thuishonk voor fotografische projecten met een link naar muziek en het nachtleven. Cmns.nl staat voor een passievolle betrokkenheid bij het kwalitatieve nachtleven en deelt het enthousiasme van organisatoren, zalen en artiesten. Cmns.nl is er ook voor bezoekers door een sfeervol verslag toegankelijk neer te zetten.

U & cmns.nl

Het is mogelijk een samenwerking aan te gaan met cmns.nl. Denk hierbij aan een kleurrijk fotoverslag van uw evenement, bij uw band passende portretfoto's, het feest wat u met hart en ziel heeft opgebouwd met respect voor uw inzet voor het nageslacht vastgelegd. Of als u zelf een invulling aan een mogelijke samenwerking heeft gegeven kan u deze voorstellen. Gebruik hiervoor de contactpagina.

Andere goede redenen om de contactpagina te bezoeken zijn: u heeft een vraag over het gebruik van een foto, u wilt een foto nabestellen, u heeft een opmerking over een foto, u bent fotograaf en heeft interesse in een eventuele samenwerking of u heeft een compliment of klacht.

F.A.Q.

Mag ik stiekum en zonder te vragen een foto gebruiken voor op mijn eigen site?
Nee. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Ik kan toch zweren dat ik deze foto ergens eerder heb gezien.
Soms fotografeert cmns.nl op een locatie voor een organisatie of medium. Wij maken afspraken met deze organisaties of media over het gebruik van de foto's. Het kan dus zijn dat een foto zowel door de organisatie of het medium als cmns.nl gebruikt wordt.
Ik wil bezwaar maken tegen de publicatie van een foto. Hoe doe ik dat?
Op de avond zelf: spreek de fotograaf rustig aan. Vertel dat je niet op de foto wilt. De fotograaf zal vervolgens de hele avond proberen rekening met uw verzoek te houden. Staat de foto al online? Gebruik dan het formulier op de contactpagina om uw bezwaar kenbaar te maken. Geef in uw bericht duidelijk aan om welke pagina het gaat, om welke foto het gaat en met welke reden u bezwaar maakt tegen de foto. Cmns.nl zal u vervolgens per e-mail informeren over de status van uw bezwaar.